Přihlásit se

Obsah

Gastro Talk

Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc. Ještě blíže ke kořenům. Taro

Sára Goldbergerová

Bratři Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc jsou na české gastronomické scéně dobře známí. Před bezmála jedenácti lety otevřeli svou první restauraci Gao Den a ukázali, že neotřelé kulinářské koncepty nemusejí vznikat jen v (širším) centru Prahy. O pár let později přišlo Taro na Smíchově a vzápětí Dian na Brumlovce. A i když se každý podnik nacházel v jiné čtvrti a hosty pokaždé lákal mírně odlišný koncept, všechny spojoval přístup, kteří bratři k podnikání v pohostinství mají.

„Myslím, že důležité je, že se neustále vyvíjíme, snažíme se vzdělávat a zl

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.