Přihlásit se

Obsah

Food speciál

Jan Knedla. Restaurant Papilio. Od prstů v hlíně až do kuchyně

Sára Goldbergerová

Ve Vysokém Újezdu nedaleko Prahy to zrovna voní prvními jarními dny. V rybníku na návsi se odráží modré nebe plné načechraných mraků, z komína jedné z usedlostí se hrne kouř, protože počasí na přelomu března a dubna je stále vrtkavé. Míříme do novorenesančně přestavěného zámku, podle něhož vesnice dostala svůj název. Nejdeme ale na prohlídku s historickým výkladem, míříme za aktuálně nejlepším šéfkuchařem Česka Janem Knedlou.

Tohle spojení lze s naprostou jistotou používat od ledna letošního roku, kdy do Česka vstoupil francouzský gastronomický p

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.