Přihlásit se

Obsah

Kam tento měsíc

Kousek Barcelony v české metropoli. Tapárna

Sára Goldbergerová

Hold typickým španělským tapas barům vzdává podnik Tapárna, který se objevil během letošního léta v pražské Korunovační ulici. Tapas bary se nesou v duchu pohodového posezení u malých porcí skvělého jídla, kterých mohou hosté v průběhu večera ochutnat tolik, že je při odchodu ani nespočítají. K tomu šumivá cava či víno ze sluncem vyhřátých španělských regionů, a na nezapomenutelný gastronomický zážitek je zaděláno. Právě tuhle atmosféru se snažil ze své oblíbené Barcelony přenést do Prahy šéfkuchař Jakub Hirsch. Sám sebe označuje se smíchem za exota, ne

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.