Přihlásit se

Obsah

Kam tento měsíc

Miluše Makó. Bistro Green Table. Když zelenina hraje prim

Sára Goldbergerová

Bistro Green Table od svého otevření ukazuje, jak moc může být vegetariánská restaurace nápaditá, barevná a hravá. Je to dáno i tím, že zdejší kuchyni od začátku šéfuje Miluše Makó, jež nasadila laťku skutečně vysoko. Svoje kulinářské dovednosti roky pilovala na Moravě, odkud pochází a kde dostala do povědomí milovníků gastronomie podnik Koza zůstala celá. Do Prahy přišla s jasným zadáním: vytvořit koncept vegetariánského bistra, který zastíní i klasické restaurace v okolí. Po dvou letech je jasné, že se jí to povedlo. I ve velké konkurenci se tady dveře netrhnou

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.