Přihlásit se

Obsah

Kam tento měsíc

Duše českých surovin s japonským akcentem. ZEM

Sára Goldbergerová

Hotel Andaz Prague, ve který se proměnil přes sto let starý Cukrovarnický palác na Senovážném náměstí, rozhodně není jen místem pro ty, kdo do metropole přijedou na dovolenou či pracovní cestu. Jeho dveře jsou od začátku otevřené i Pražanům, kteří sem mohou vyrazit do avantgardní restaurace ZEM. Kuchyni šéfuje Tim Wanless, který se za plotnou v rodné Anglii pohyboval už coby teenager. Pak ho formovaly především zkušenosti v Norsku pod vedením šéfkuchaře Davida Taylora. „Otevřel mi nový kulinářský svět, když mě seznámil s fermentací a procesy nakládání n

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.