Přihlásit se

Obsah

Gastro Talk

Lucie Caïs Steblová. Raději kultivovat kvas než lidi. Bread Society

Sára Goldbergerová

 

S řemeslnými pekárnami se v posledních letech roztrhl pytel, v Praze je ale stále spousta čtvrtí, kde kvalitní čerstvé pečivo chybí. Na začátku letošního roku se mohli zaradovat obyvatelé pražských Košíř: v únoru zde v projektu PARVI Cibulka otevřela francouzská pekárna Bread Society. Stojí za ní energická Lucie Caïs Steblová. Před lety působila jako projektová manažerka v architektonickém studiu, rozhodla se ale, že pragmatický svět vymění za prostředí provoněné máslem a moukou mletou na kameni.

„Myslím, že tomu dopomohla pandemie koronaviru, během které jsem s

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům Měsíčníku Hrot.

Odemkněte si všechny články zakoupením předplatného.